21-06-2019 | Werkgroep Wonen

Eerste resultaten 'Jouw Buur(t)bus' actie

Samen met de Dorpsraad, Sociom, de gemeente Mill en Sint Hubert en de politie is Mooiland bezig om de leefbaarheid in het Grootven verder te verbeteren. Alle partijen zetten zich in voor een wijk waar het prettig wonen is. Inmiddels zijn de eerste stappen gezet! 

Nieuwsbrief met eerste resultaten

Op dinsdag 4 juni stond de 'Jouw Buur(t)Bus' in de Jachthoornstraat. Dankzij het stralende weer kwamen er verschillende buurtbewoners langs. Er zijn verschillende goede gesprekken gevoerd en Mooiland is met een aantal signalen meteen aan de slag gegaan. 

Klik HIER voor de nieuwsbrief van Mooiland met een kort verslag en de eerste resultaten. 

Nieuwe actiemiddag op 26 juni

De ‘Jouw Buur(t)Bus’ van Mooiland staat woensdagmiddag 26 juni van 16:00 tot 19:00 in de Nimrod (tussen Ganzenroer en Klaroenstraat). Afgevaardigden van de genoemde organisaties gaan graag met u in gesprek. Zo weten we wat er speelt in de wijk. Ook wethouder van den Boogaart heeft toegezegd aanwezig te zijn.
 
Woont u in het Grootven en heeft u ideeën om uw buurt te verbeteren? Dit kan bijvoorbeeld gaan over een kapotte lamp, maar ook over het organiseren van een activiteit voor de hele straat. Meld deze ideeën dan bij de ‘Jouw Buur(t) Bus’ en ga samen aan de slag voor een fijnere wijk.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen en bent u niet in de gelegenheid om de 'Jouw Buur(t)Bus' te bezoeken. Neem dan contact op met Hilly van Nispen, wijkconsulent Mooiland (tel. 088 - 450 14 10 of Hvannispen@mooiland.nl). U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de Dorpsraad (info@dorpsraadsinthubert.nl).