Werkgroep Verfraaiing pastor Bogersplein

Dorpsraad Sint Hubert heeft leefbaarheidsbudget ontvangen met als doel het verfraaien van het pastor Bogersplein. Doel is om het een gemoedelijkere uitstraling te geven en het een aantrekkelijke rustplek voor fietsers en wandelaars te maken.

Werkgroep Leden

Mark Derks

Duncan van Haren

Sandy Hol

Belangrijkste activiteiten

Met behulp van Bouwbedrijf gebroeders van Tienen, Hoveniersbedrijf de Passie, Van Lankveld metaalbewerking en vele vrijwillige uurtjes van Duncan is aan de zijde van de glasbak een nieuwe robuuste picknickbank geplaatst inclusief mooie ondergrond en een unieke cortenstaal opsluitrand. 

 

Samen met de gemeente en Brabant water is er inmiddels nabij het beeld 'de ijzerbroek werker' een openbaar watertappunt geplaasts waar eenieder gebruik van kan maken. Het tappunt staat nog niet op de definiteive plek, maar hier wordt nog vervolg aan gegeven. 

 

De volgende stap is om het plein rondom de ijzerbroek werker een vernieuwing te geven. Straatwerk, beplanting, etc. wordt aangepakt om zodoende een fraaiere uitstraling te krijgen die recht doet aan het kunstwerk en de directe omgeving. Deze plannen zitten op dit moment in de voorbereidende fase en zullen hopelijk Q3 2022 gerealiseerd worden.

Meedenken over de inrichting en verfraaiing van het plein? Wij horen graag van u! Dat kan via mail, door (digiraal) binnen te lopen op een van onze vergaderingen of door contact op te nemen met een van de commissieleden.   

Laatste Verfraaiing pastor Bogersplein nieuws

09-12-2021 | Werkgroep N264

Nieuws van de Dorpsraad Sint Hubert

Nieuws van de Dorpsraad Sint Hubert In coronatijd blijven we ons richten op de leefbaarheid van...