Werkgroep Wonen

De werkgroep Wonen houdt zich bezig met wonen in de breedste zin van het woord, denk bijvoorbeeld aan woningbouw maar ook aan het op peil houden en verder verbeteren van het leefklimaat. De werkgroep staat nauw in contact met alle lokale politieke partijen, de gemeente, woningcorporatie Mooiland en andere betrokken organisaties.

Werkgroep Leden

Alice van de Burgt, Tinie van Dijk, Duncan van Haren, Han Lavrijssen

Belangrijkste activiteiten

De mogelijkheden voor woningbouw in Sint Hubert zijn beperkt. De werkgroep Wonen heeft samen met de gemeente de mogelijkheden voor woningbouw geïnventariseerd. Voortgang en ontwikkelingen van woningbouwprojecten worden gevolgd.

Woningbouwmaatschappij Mooiland heeft voor Sint Hubert een wijkplan opgesteld. Doel van het wijkplan is het woon- en leefklimaat in het Grootven verder te verbeteren. Aan de hand van een SWOT analyse heeft de werkgroep Wonen input voor het wijkplan geleverd. Samen met de inwoners zijn sterke punten, verbeterpunten en kansen in beeld gebracht. De werkgroep Wonen zal ook bij de uitwerking van de acties van het wijkplan betrokken zijn.

De werkgroep Wonen ondersteunt ook bij individuele casussen. Vaak volstaat het om inwoners met vragen en/of problemen in contact te brengen met de juiste persoon of instantie.

Laatste Wonen nieuws

05-03-2024 | Algemeen

Informatieavond woonproject Kanderhof Sint Hubert

Informatieavond woonproject Kanderhof Sint Hubert.CPO Kanderhof gaat  bouwen op een nieuwe...

20-08-2019 | Werkgroep Wonen

Buurtbus Mooiland komt voor de derde keer naar Sint Hubert

Samen met de Dorpsraad, de gemeente Mill en Sint Hubert, Sociom en de politie is Mooiland bezig om...

21-06-2019 | Werkgroep Wonen

Eerste resultaten 'Jouw Buur(t)bus' actie

Samen met de Dorpsraad, Sociom, de gemeente Mill en Sint Hubert en de politie is Mooiland bezig om...

Bekijk meer Wonen nieuws